Spring naar content

Werk in uitvoering

Dit nieuwsbericht is verlopen.
18 oktober 2022, 10:07

Donkerstraat in Ravenswaaij

We gaan aan de slag met de Donkerstraat in Ravenswaaij. Van 24 oktober tot en met 4 november voeren we werkzaamheden uit aan het asfalt. Zo vervangen we de deklaag en komt er een plateau om de snelheid in deze straat te verminderen.

De weg is afgesloten voor al het doorgaand verkeer. Aan de Donkerstraat ligt een basisschool. Daarom doen we het grote werk voor de veiligheid in de herfstvakantie. Het straatwerk zal die week erop gebeuren. Omwonenden zijn per brief geïnformeerd.

Korte Daver in Kerk-Avezaath

In de herfstvakantie gaan we reparatiewerkzaamheden uitvoeren aan de Korte Daver in Kerk-Avezaath. De weg is dan van 24 oktober tot en met 28 oktober afgesloten voor al het doorgaand verkeer. De basisschool in Kerk-Avezaath ligt aan deze weg. Daarom doen we deze werkzaamheden in de schoolvakantie.

Omwonenden zijn per brief geïnformeerd. We doen er alles aan om de overlast voor omwonenden te beperken en de woningen zoveel mogelijk bereikbaar te houden.

Papestraat in Lienden

In de herfstvakantie voeren we ook reparaties uit aan de Papestraat in Lienden. Ook zorgen we voor verkeerremmende maatregelen om de snelheid op deze weg te verminderen. Aan deze weg ligt een basisschool. Om die reden voeren we de werkzaamheden in de schoolvakantie uit. Van 24 oktober tot en met 28 oktober is de weg afgesloten voor al het doorgaand verkeer. Omwonenden hebben een brief ontvangen met meer informatie. We doen er alles aan om de overlast te beperken.

Aalsdijk in Buren

Het schelpenpad aan de Aalsdijk in Buren is toe aan onderhoud. Van 17 oktober tot en met 4 november gaan we werkzaamheden uitvoeren aan het pad. Dit doen we vanaf de Aalsdijk tot aan de Aalswijksestraat. In die twee weken mogen voetgangers en fietsers geen gebruikmaken van het schelpenpad.

Maaiwerkzaamheden Lingemeer

Binnenkort gaat Avri in opdracht van de gemeente Buren maaiwerkzaamheden uitvoeren op het Lingemeer. Deze werkzaamheden zijn van 24 oktober tot en met 4 november. We maaien dan de vaargeulen en zijpoten op het Lingemeer uit.

Om de werkzaamheden te kunnen doen en om materiële schade te voorkomen, willen we u vragen om uw boot tijdelijk te verplaatsen of uit het water te halen. Bij het uitmaaien van de watergangen worden in de watergangen aanwezige planten verwijderd.