Spring naar content

Repair Cafe Buren popelt om aan de slag te gaan!

6 september 2024, 12:09

Door omstandigheden is onze Repairdag in september én oktober niet zoals gebruikelijk op de 1e maar op de 2e zaterdag: nu dus 14 september en 12 oktober.

 

Daarna is het weer als vanouds: 2 november en 7 december.

Op al deze zaterdagen bent je van harte welkom met je kapotte huishoudelijk artikel of apparaat zoals b.v. mixer, broodrooster, strijkijzer maar ook met je audio/hi-fi-toestel waaraan je zo gehecht bent. Een krakende lade, losse handgreep, wiebelkruk of kledingstuk met een scheurtje of gaatje worden door ons met evenveel plezier ontvangen. Denk ook eens aan die mooie oude schemerlamp, nog van je oudtante geërfd, die misschien niet meer zo veilig is. De schakelaar doet raar, soms wil de lamp niet aan en dan gaat ie opeens ‘uit zichzelf’ branden? Of van je handige leeslamp zit ‘iets’ bij het kapje los waardoor het er misschien zo maar van af kan vallen. En dan ergens nog een armatuur met een losse stekker. Voordat je het weet zit je in het donker! Tja, de één heeft kinderen die er naar kunnen kijken, de ander een handige buurman. Maar als die er niet zijn?

 

Kom gerust naar ons Repair Café in Buren, Kasteellaan 1, in de gastvrije Oranjehof. Wij zorgen dat je weer veilig ‘in het licht’ zit. Wel zo fijn nu de avonden langer worden. Natuurlijk zien we je graag met ieder ander artikel, en het is ook nog eens gezellig met een praatje en een kop koffie/thee.

 

Laat even weten wat je meebrengt dan plannen we samen de beste tijd om langs te komen. Mail naar gerardverhulst@outlook.com of bel 06-33313937 of 0344-572570. Ons werk is gratis, een bijdrage in onze pot is natuurlijk welkom maar zeker niet verplicht. We zien je graag komen op 14 september of een van de andere zaterdagen. Wil je meer weten? Kijk dan op: www.repaircafeburen.nl

 

Het popel-team van Repair Cafe Buren! (WEGGOOIEN? MOOI NIET!).