Spring naar content

Raadspraat: Rob Hullekes

10 september 2024, 10:42

In Raadspraat schrijven raadsleden van de gemeente Buren wie ze zijn en wat hen bezighoudt in de lokale politiek. Deze keer: Rob Hullekes, raadslid voor VVD Buren.

We zijn weer begonnen met het politieke seizoen. Welke vraagstukken krijgen we? En hoe gaan we daarmee om? Soms moet je een kleine groep inwoners teleurstellen voor het grotere geheel en dat doen we dan met 21 raadsleden die hun stem uitbrengen. Helaas kan je niet iedereen tevreden houden.

De komende tijd zullen we als VVD veel aandacht gaan besteden aan bouwen. We vinden dat er meer gebouwd moet worden voor onze inwoners. Voor starters, maar ook voor de ouderen onder ons die naar een geschikte bejaardenwoning willen verhuizen. Op die manier komen grotere woningen beschikbaar voor andere doelgroepen. Ook willen we als VVD onze ondernemers zeker niet vergeten. We moeten ervoor zorgen dat ze hun werk kunnen blijven doen, zodat ook de werkgelegenheid in onze mooie gemeente blijft gewaarborgd. Zodat we veilig kunnen wonen en kunnen werken. Daar staat de VVD voor.

In contact komen met Rob Hullekes?
rhullekes@gemeenteraadburen.nl