Spring naar content

Raadspraat: Rijk Prosman

3 oktober 2024, 12:19

In Raadspraat schrijven raadsleden van de gemeente Buren wie ze zijn en wat hen bezighoudt in de lokale politiek. Deze keer: Rijk Prosman, raadslid voor PCG Buren.

Onze samenleving wordt steeds digitaler. Ook via de website van de gemeente is steeds meer te regelen. Dat levert een hoop gemak op. Maar we zien ook steeds vaker dat mensen slachtoffer worden van digitale fraude. Vaak wordt gedacht dat dit alleen een probleem van oudere of naïeve mensen is. Het tegenovergestelde is waar.

Deze maand is uitgeroepen tot de maand voor bewustwording op het gebied van cyberveiligheid. Hoe mooi is het dat ook onze gemeente zich inzet om onze inwoners weerbaarder te maken. Op woensdag 9 oktober a.s. organiseert de gemeente een voorlichtingsbijeenkomst over digitale veiligheid op het gemeentehuis aan de Wetering 1 in Maurik. Inloop is vanaf 18.30 uur en de bijeenkomst start om 19.00 uur.

Wilt u eens nadenken over wie u graag zou willen meenemen naar deze bijeenkomst? En denk dan eens speciaal aan de ouderen die niet in staat zijn om zelfstandig deze bijeenkomst bij te wonen?

Ook dat is waar PCG Buren voor staat. Zorg voor elkaar met oog voor (digitale) veiligheid! Kijk voor meer informatie op www.buren.nl/veiligheid.

In contact komen met Rijk Prosman? rprosman@gemeenteraadburen.nl