Spring naar content

Openbare verpachting

4 oktober 2024, 14:31

De gemeente Buren geeft 11 percelen grond in geliberaliseerde pacht uit. De percelen liggen in Beusichem, Buren, Erichem, Lienden, Zoelen en Zoelmond.

De percelen worden voor drie jaar in pacht uitgegeven. Het gebruik van de percelen mag gedurende de pachtperiode niet worden gewijzigd en is volgens de specifieke gebruiksvoorwaarden, zoals omschreven in:

  • de inschrijvingsvoorwaarden;
  • de model pachtovereenkomst en de daarbij behorende indicatieve situatietekening;
  • de “Algemene voorwaarden pachtovereenkomst”.

Alle informatie over de percelen, de inschrijvingsvoorwaarden en het inschrijfformulier, vindt u in bijlage 1. Wanneer u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de heer H. Schaap van domein Ruimte. Hij is bereikbaar via hschaap@buren.nl of via het telefoonnummer 14 0344.

De openbare inschrijving is digitaal. Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier volledig in te vullen en uiterlijk tot dinsdag 22 oktober 2024 10.00 uur te mailen naar gemeente@buren.nl o.v.v. “kenmerk Z.063017 inschrijfformulier pacht”. U ontvangt een bevestiging per mail indien uw inschrijving ontvangen is. Inschrijvingen die op 22 oktober 2024 na 10.00 uur binnenkomen, nemen we niet in behandeling. De inschrijvingen worden vanaf 11.00 uur geopend door medewerkers van domein Ruimte. Na afloop informeren zij de inschrijvers over de uitslag.

Bijlagen:
1. Informatie en inschrijvingsvoorwaarden Openbare verpachting – pachtperiode 2025 t/m 2028
2. Overzicht percelen