Spring naar content

Maatjes gezocht!

17 september 2024, 13:19

In de gemeente Buren zijn steeds meer mensen op zoek naar een maatje om samen leuke activiteiten te ondernemen. Van ouderen die gezelschap zoeken voor een wandeling tot alleenstaanden die graag een kopje koffie drinken met iemand, het sociale contact blijkt van grote waarde. Sta jij open om een maatje te worden en te helpen aan gezelligheid en contact? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij een verschil kunt maken in iemands leven!

 

  • Voor een 80-jarige dame in Maurik wordt een vrouw gezocht die regelmatig bij een kopje koffie wil drinken, met een gezellig praatje. Bij goed weer zou een korte wandeling met behulp van haar rollator ook fijn zijn.

 

  • Voor een 76-jarige dame in Kerk-Avezaath wordt een maatje met auto (man of vrouw) gezocht die eens in de 14 dagen met haar op stap wil gaan. Een bezoek aan een supermarkt of tuincentrum in de buurt zou een fijne afwisseling zijn, omdat mevrouw zelfstandig de deur niet meer uit kan en graag wat meer van de buitenwereld zou willen zien.

 

  • Voor een 47-jarige man uit Maurik wordt een maatje gezocht om samen op pad te gaan en verschillende activiteiten te ondernemen. Het is fijn om een vertrouwensband op te bouwen, zodat meneer niet te veel prikkels ervaart. Hij heeft brede interesses en geniet ervan om over allerlei onderwerpen te praten.

 

  • Een echtpaar op leeftijd in Maurik zoekt een gezellig en humoristisch maatje dat hen regelmatig wil bezoeken, zodat ze een verzetje hebben. Door medische omstandigheden zijn ze hier echt aan toe. Het gebruik van hun auto is mogelijk om samen ergens naartoe te gaan, met het echtpaar of met één van hen beiden.

 

Interesse of nieuwsgierig naar deze leuke mensen? Neem contact op met Caroline Kolff, sociaal werker bij Welzijn Rivierstroom: 06-125 32 320 of via carolinekolff@welzijnrivierstroom.nl.