Spring naar content

Informatieavond over levenstestament

6 september 2024, 12:18

Neem tijdig de regie in eigen hand en leg uw wensen vast in een levenstestament Notaris Hoogenboom komt 19 september hierover vertellen.

Deze avond is voor belangstellenden uit de gemeente Buren en Neder Betuwe.

Heeft u wel eens nagedacht over wie uw belangen behartigt als u dit zelf niet meer kunt? U kunt uw wensen vastleggen in een levenstestament. Zo houdt u zelf de regie en worden de zaken volgens uw wensen geregeld.
Een levenstestament bestaat vaak uit twee volmachten: een voor de financiële belangen en een voor de medische en persoonlijke zaken.

In uw levenstestament wijst u een vertrouwenspersoon aan die namens u mag handelen. Dat kan één persoon zijn die alles regelt, of u splitst de taken naar iemand voor financiële zaken en een ander voor medisch/persoonlijke.

U legt alle zaken die u geregeld wilt hebben in één akte vast. Dat is het levenstestament. Dit wordt ook wel een notariële volmacht genoemd. Het levenstestament geldt tijdens uw leven en gaat dus niet over wat er met uw bezittingen moet gebeuren na uw overlijden. Dat regelt u in een testament.                                                                                                                                         

 

Wanneer?
Donderdag 19 september van 19.00-20.30 uur

 

Locatie:  Welzijn Rivierstroom,
Burgemeester Lodderstraat 50,
4043 KM Opheusden

 

Inloop is vanaf 18.30 uur. Deelname is gratis.
Deze avond is voor belangstellenden uit de gemeente Buren en Neder Betuwe

 

Aanmelden is verplicht.
Graag aanmelden vóór 16 september bij: Welzijn Rivierstroom via tel 085 00 696 65 of via de mail mantelzorgburen@welzijnrivierstroom.nl of mantelzorgnederbetuwe@welzijnrivierstroom.nl