Spring naar content

Helen Verhoef nieuwe gemeentesecretaris Buren

Dit nieuwsbericht is verlopen.
3 oktober 2023, 16:19

Helen Verhoef is de nieuwe gemeentesecretaris van de gemeente Buren. Zij volgt gemeentesecretaris Noud Bex op, die eerder werd aangesteld als interim na het vertrek van Michiel van Dalen naar de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid. Verhoef treedt per 15 november in dienst. 

Verhoef komt van de gemeente Leusden, waar zij als organisatiedirecteur en loco-gemeentesecretaris ruim drie jaar heeft gewerkt. Zij is 50 jaar en woont in Leerdam.

Verhoef heeft eerder ervaring opgedaan bij gemeenten als Den Haag, Heiloo, Gorinchem en West Maas en Waal. In laatstgenoemde gemeente vervulde zij  de functie directielid organisatieontwikkeling en loco-gemeentesecretaris.

Helen Verhoef: “Ik ben blij en vereerd met mijn benoeming tot gemeentesecretaris van de gemeente Buren. Het is een prachtige gemeente met een mooie historie. Ik kijk ernaar uit om samen met het bestuur, de organisatie en partners verder te bouwen aan een mooie toekomst!”

Hans Martijn Ostendorp: “Het is fijn dat we er zo snel in zijn geslaagd om de vacature voor gemeentesecretaris in te vullen. We hadden achttien kandidaten met goede kwaliteiten voor de functie gemeentesecretaris. Ik ben enorm blij met de keuze voor Helen Verhoef. We hebben aan Helen Verhoef een betrouwbare, verbindende en krachtige gemeentesecretaris. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij de organisatie verder gaat helpen ontwikkelen. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking.”