Spring naar content

Ga op pad met kernwethouder Pieter Neven in Ommeren

Dit nieuwsbericht is verlopen.
31 mei 2023, 11:28

In 2023 nodigen wij al onze inwoners uit voor het delen van hun verhaal. Ieder(e) dorp en stad komt een keer aan de beurt. We zijn gestart in Lienden en Ravenswaaij met ‘Op pad met…’, een nieuwe manier om elkaar te ontmoeten. Ommeren is nu aan de beurt. Op dinsdag 27 juni 2023 is kernwethouder Pieter Neven in Ommeren van 16.30 tot 19.30 uur. Wilt u laten zien waar u trots op bent? Of het verhaal vertellen waarom uw buurt zo bijzonder is? Is er iets dat kernwethouder Pieter niet mag missen? Het maakt niet uit of het binnen of buiten is, te voet of op de fiets.

Woont u in Ommeren en wilt u mee op pad? Laat het weten en meld u uiterlijk 12 juni 2023 aan door een mail te sturen naar onze kernregisseur Franka via fboudewijn@buren.nl. Zet in het onderwerp ‘op pad met’.

Als u zich heeft aangemeld, ontvangt u rond 15 juni een bericht of het doorgaat. Dan stemmen we het tijdstip met elkaar af. Per keer plannen we ongeveer vier ontmoetingen. Zijn er veel meer aanmeldingen, dan maken we een selectie en plannen we de overige afspraken op een ander moment.

Heeft u hier vragen over? Neem dan contact op met kernregisseur Franka.