Spring naar content

Energieloket: webinar over subsidies

18 september 2024, 09:50

Het energiezuinig maken van uw woning zorgt voor een lagere energierekening en meer comfort. Heeft u extra hulp nodig om dit te kunnen betalen? Energieloket Rivierenland organiseert op 24 september om 19.30 uur het webinar ‘Subsidies en Leningen’. Daar krijgt u meer informatie over de mogelijkheden. 

Zelf energie opwekken en het isoleren van uw dak, vloer of gevel zijn maatregelen waarmee u kunt besparen op energiekosten. Lijkt dit voor u onbetaalbaar en daarmee onbereikbaar? Er is soms meer mogelijk dan u denkt!

Subsidies en leningen
Het Energieloket Rivierenland informeert u over de actuele subsidies die er zijn. Komt u niet in aanmerking voor subsidie of is de subsidie niet voldoende? U kunt dan ook denken aan duurzaamheidsleningen waar u kunt lenen onder gunstige voorwaarden. Fiona Hamberg van het Nationaal Warmtefonds vertelt u meer over de landelijke Energiebespaarlening.

Aanmelden voor het webinar
In het webinar van Energieloket Rivierenland komen actuele subsidies en leningen in deze regio aan bod. U krijgt zo inzicht in de mogelijkheden die er zijn om het voor u betaalbaar te maken. Inschrijven voor het webinar kan via www.energieloketrivierenland.nl/activiteiten

Uw vraag op een ander moment stellen?
Maak een afspraak of neem contact op met Energieloket Buren. 

Adres: Gemeentehuis Buren, Wetering 1, Maurik. Energieloket Buren wordt bemand door eCoBuren.
Openingstijden: Iedere woensdag van 13.00 tot 17.00 uur.  
Telefoon: 0345- 504012 (ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur)